Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ένα βημα πριν το ¨¨πολιτικο χαρακιρι ¨¨ ( μερος 2ο ) ???

 


 

 Σε συνέχεια της πρώτης μας ανάρτησης

Ψίθυρος πάνω από την πόλη: Καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κίνδυνους ( μερος 1ο )

 

 

Θα περίμενε κανείς πως ύστερα από 5  μήνες αδράνειας ο Αλέξανδρος Χρυσάφης θα είχε βρει μια φόρμουλα να επαναπροσεγγίσει με σοφία την πολιτική πραγματικότητα .Όμως αν αληθεύουν οι φήμες για τις επόμενες κινήσεις του μάλλον οδηγειται σε ένα πολλαπλό πολιτικό χαρακίρι. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα οσα ακούγονται στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ ( περί αποχωρήσεων και ανεξαρτητοποιήσεων μελών της παρατάξεως του ) ο πρώην δήμαρχος θέλοντας να ξεδιαλύνει το τοπίο θα ζητήσει από τους 12 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης να υπογράψουν κοινή ανακοίνωσης στήριξης του . 

Κίνηση που αποσκοπεί ( γιατι γνωρίζει οτι κάποιοι δεν θα το πράξουν ) στο να φύγουν από την παράταξη και ένας και δυο και τρεις .

Αρνούμενος και τώρα να αναγνωρίσει και να αναλάβει την ευθύνη για το πλήθος των πολιτικών του λαθών που οδήγησαν στην ήττα .Εκτιμά οτι στους αποχωρήσαντες θα βρει τα ¨¨εξιλαστήρια πολιτικά θύματα ¨¨ για να ¨¨στήσει ¨¨ το πολιτικό του αφήγημα μέχρι το 2028 .Οτι φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον ίδιο .

Συνεχιζεται 

6 σχόλια:

  1. Τον προειδοποιείς για να μην το κάνει;
    Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για το ¨¨πολιτικο μελλον ¨¨ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης έπρεπε, αμέσως μετά την θεαματική του ήττα να παραιτηθεί. Εφόσον όμως δεν παραιτείται έπρεπε ήδη να τον παρατήσουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι, οι οποίοι δυστυχώς αποδεικνυονται ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν ο χώρος της Νέας Δημοκρατίας να πάει στις δημοτικές εκλογές του 2028 με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρυσάφη, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2023 έτρεχε μόνος του και ήρθε δεύτερος; Ποιος άνθρωπος με λίγο πολιτικό μυαλό μπορεί να το δεχθεί αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέκο φτάνει πια! Σε έχουμε μάθει! Φύγε μπας και γλυτώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος σου είπε ότι όλοι έχουν πολιτικό μυαλό; Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρυσάφη είναι υποτακτικα ανθρωπάκια... Δεν το λέω υποτιμητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.