Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη: Καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κίνδυνους ( μερος 1ο )

 


 

 Τέλος στις ελπίδες των Συμμάχων να παραμείνουν ( έστω και δια της δικαστικής οδού ) δημοτική αρχή.

Πλέον η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι μεχρι το 2028  θα ειναι  στα έδρανα της αντιπολίτευσης.Ο επικεφαλής της παράταξης απέτυχε να αξιοποιήσει τον πολιτικό χρόνο που κέρδισε την κατάθεση της ένστασης. Αφου αναλώθηκε στο να πείσει τα μέλη της παράταξης του ότι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια .Αποφεύγοντας να αντιμετωπίσει την γκρινια και την δυσαρέσκεια πολλών μελών της παράταξης για την ηττα

Το πρώτο που καλείται να κάνει ( που έπρεπε να γίνει την επόμενη των εκλογών) είναι να ""μετρήσει"" ;πόσοι από τους 300 παραμένουν στην Συμμαχία και πόσοι από τους 12 δημοτικούς συμβούλους θα παραμείνουν δίπλα του μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Το πρώτο μάλλον θα το αποφύγει γιατί δεν αντέχει την κριτική ( από τις βασικές αιτίες που οδήγησαν στην ήττα των εκλογών  )

Στο δεύτερο ήδη 4 από τους 12 είναι έτοιμοι προς αποχώρηση..

Μπόρει λοιπόν να διατηρήσει την παράταξη ώστε το 2028 να διεκδικήσει την ρεβάνς ???

Με τα σημερινά δεδομένα και τον τρόπο που πολιτεύεται όχι.

Η εύκολη λύση ( που πιθανόν ) να υιοθετήσει .Είναι να αγνοήσει τα πολλά εσωπαραταξιακα προβλήματα , ελπίζοντας ότι στην πορεία οι άνεμοι θα είναι ευνοϊκοί . Βέβαια το παρελθόν έδειξε ότι όταν δεν μπορείς ο ίδιος .Όσο και να συνωμοτήσει το σύμπαν δεν μπορεις  να καταφέρεις κάτι.

Θυμίζουμε ότι παρόμοια τακτική ακολούθησαν .Από το 2014 έως το 2019 ο Θόδωρος Μηλίδης  και ο  Στέφανος Φωτιάδης από 2019 έως το 2023 .Όμως οι θάλασσες παρέμειναν αγριεμένες και το καράβι βυθίστηκε πολύ μακριά από το λιμάνι των επόμενων εκλογών

 

Συνεχιζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.