Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Ο FY , το διαζύγιο και η ήττα των Συμμαχων

 


 

 Πριν ένα χρόνο περίπου για τις 16 Φεβρουαρίου 2023  είχε ανακοινωθεί η συναυλία του τραπερ FY . Η οποία λίγες μέρες μετά , ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων για το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη . Η δημοτική αρχή αποφεύγοντας να αναλάβει το μέρος των ευθυνών που τις αναλογούσαν έριξε όλη την ευθύνη στην τότε πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ Παλαζη. Τα όσα έλαβαν χώρα τότε ήταν η απαρχή των γεγονότων που οδήγησαν στο διαζύγιο της Συμμαχίας με την κ Παλαζη. Το αποτέλεσμα των εκλογών λίγους μήνες μετά έδειξε οτι το διαζύγιο ήταν επώδυνο πολιτικά για την Συμμαχία

4 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος για τις κινήσεις της Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α γι αυτό έχασε ο χρυσάφης; Καλά που είστε εσείς ρε τσακάλια και μας ανοίγετε τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έδιωξε την Παλάζη και πήρε με μεταγραφή σε έμμισθη θέση τον χειρότερο υβριστή του .Ο τύπος αυτός όπου πήγε τα διέλυσε όλα.Αλέκο όλοι στο έλεγαν ότι αυτός θα είναι η αιτία να διαλυθεί η Συμμαχία,κάτι που θεωρείτε παραπάνω από βέβαιο μετα την απόφαση του εκλογοδικείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΊστε βαθιά νυχτωμένοι , σφάχτηκαν οι Νεοδημοκράτες μεταξύ τους. Ποια Παλάζη και μάντολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.