Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Τα μέλη της δημοτικής επιτροπής παιδείας

 


 

Το δημοτικό συμβούλιο Ηράκλειας προχώρησε στην συγκρότηση  της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την παρακολούθηση του έργου των σχολικών επιτροπών, ως ακολούθως:


1. Μαρίγκου Ζωή, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με
αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Χαλκίδου Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού.


2. Κεσαρίδου Ανδρεάννα, εκπρόσωπος της ένωσης γονέων των μαθητών με
αναπληρώτρια την κ. Ντομπρομιρέσκου Ιρίνα.


3. Θεοδωρίδης Μιχαήλ, ως εκπρόσωπο της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κοίμησης, με αναπληρώτρια την κα Σουχάμβαλη Δήμητρα, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλτερού.


4. Ιωάννου Δημήτριος, εκπρόσωπος της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης, Διευθυντής του ΓΕΛ Ηράκλειας, με αναπληρωτή τον κ. Βαφείδη Κωνσταντίνο, Διευθυντή του Γυμνασίου Ηράκλειας.


5. Θωμάς Μαντζος, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Σερρών με αναπληρώτρια την
Καραθανάση Μαρία, επίσης εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Σερρών.


6. Ταουσάνης Νικόλαος, εκπρόσωπος των συνδικαλιστικών οργανώσεων των  εκπαιδευτικών με αναπληρωτή του τον Γεωργιάδη Μουρουδή .


7. Νικόλαο Βακα, Πρόεδρο της Ενωσης Επαγγελματιών Ηράκλειας με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Κοκόζη Αντιπρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.