Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Δικαίωση μετά τις εκλογές

 


 

 

Κειμενο :     Γιαννης Αδαμουδης πρώην αντιδήμαρχος δήμου Βισαλτιας

 Σύνδεση τοπικών κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Μαυροθάλασσας. Ασφαλτόστρωση, σήμανση και διαγράμμιση. Ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κοινοτήτων μας εδώ και δεκαετίες καταφέραμε να το κάνουμε πραγματικότητα. 

Από την πρώτη μέρα που που τέθηκε ως θέμα, την εκπόνηση των μελετών, την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, το πέρας των διαδικασιών ανάθεσης μέχρι να έρθει η ώρα υπογραφής της σύμβασης από το δήμαρχό μας κ. Μασλαρινό, ξεπεράστηκαν πολλές δυσκολίες.

 «Ξέρετε», κάποιοι θερμόαιμοι μηδενιστές προεκλογικά μας αποκαλούσαν ψεύτες και απατεώνες γιατί στήνουμε φιέστες με τα γκρείντερ, ότι δε θα γίνει ο δρόμος, ότι μόνο θα «ξηθεί» και άλλα τέτοια πολλά. 

Τους δικαιολογώ βέβαια γιατί πιστεύω ήταν λόγια και εκφράσεις της στιγμής που σίγουρα δεν πιστεύαν γι αυτό και δεν απάντησα τότε. Άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι όλοι να προσφέρουμε ότι μπορούμε στον αγαπημένο μας τόπο. 

Μακάρι όπως εγώ θα διασχίζω αυτό το δρόμο και θα ξέρω ότι πρόσφερα κάτι στο τόπο μου, έτσι και οι επόμενοι από μένα να βρουν τους τρόπους να προσφέρουν με τέτοια έργα και ακόμη περρισότερα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους και μηχανικούς του δήμου μας και βέβαια τους πρώην συναδέλφους μου αντιδημάρχους και αιρετούς.

 Κυρίως όμως τον δήμαρχο κ Αθανάσιος Δημητρίου Μασλαρινός που μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για ένα έργο που αποτελούσε προσωπικό «στοίχημα» για μένα και που εννοείται χωρίς τον ίδιο θα συνέχιζε να είναι ένα πάγιο αίτημα και ένα όνειρο απατηλό...

8 σχόλια:

  1. O κόσμος έκρινε νομίζω 3000 ψήφοι η διαφορά , δεν την λές και μικρή. Κανένας δήμαρχος δεν είχε τέτοια απώλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Ο δρόμος αυτός (Παλιότρος - Μουνούχι) προϋπήρχε γιά εκατοντάδες χρόνια. Οπως καί η αδιαφορία όλων σας, αιρετών καί μή. Τού Μάρκου τά σουληνάρια (Ν.) πάνω στόν δρόμο σάς λένε κάτι? Φιλάκια, και σε όλους τούς ανιστόριτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστή η στάση αυτή. Εδώ τον Αριστείδης εξωστράκισαν και στον Σωκράτη κώνειο έδωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:12 στους συγχωριανους σου και σε άλλους αγρότες, να τα πεις που οργώνουν ακόμη και τους δρόμους για ένα τσουβάλι σιτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eργον Περιφέρειας , ο δήμος δεν έχει αυτή την αρμοδιότητα. Μόνο η Περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eργα περιφέρειας είναι, σήμανση, διαγράμμιση , ασφαλτόστρωση μόνο η Περιφέρεια είναι αρμόδια. Ελπίζω να δημοσιευθεί.Μην σφετερίζεστε έργα άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να λέτε ή να γράφετε, ο Μασλαρινός το υπέγραψε. Μην αδικείτε τον εαυτό σας συνεχίζοντας τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι αυτό πήρε μόνο 200 ψήφους στην κάλπη και πήγε σπίτι του. Ευτυχώς δε τρώμε σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.