Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : ¨¨Σε τιμωρία ¨¨ .......τα χωριά ????

 


 

Οι εκλογές τελείωσαν και τα χωρια  που ανήκουν στον δήμο Σερρών ξεχάστηκαν από ολες της παρατάξεις  , σημάδι οτι και  Τα χωριά φαίνεται οτι και  αυτήν την πενταετία θα είναι ο φτωχός συγγενής στον δήμο Σερρών .Πέρασαν 4 μήνες από τις εκλογές .Οι Σύμμαχοι και ο επικεφαλης κ Χρυσάφης δεν μπήκαν στον κόπο να περάσουν να ευχαριστήσουν τους κάτοικους για το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό που τους έδωσαν στην κάλπη. Άφαντη και η δήμαρχος και η παράταξη των ΕΝΤΟΣ ( πιθανόν ) λόγω δυσαρέσκειας για τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά.

Ευτυχώς έρχονται οι αποκριές και οι αυτοδιοικητικοι θα ¨¨εκδράμουν ¨¨ σε κάποια τοπικά διαμερίσματα  για τα κούλουμα ή τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.Σε όσα δεν φιλοξενήσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Οι κάτοικοι ας κάνουν υπομονη , το καλοκαίρι δεν ειναι μακριά , όλο και κάποιο πανηγύρι θα γίνει , κάποιο αντάμωμα , μια πολιτιστική εκδήλωση  .

Για να υπάρξει σοβαρή  ενασχόληση με τα προβλήματα , ας κρατήσουν μικρο καλάθι

2 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον να συνειδητοποιούμε και να γνωρίζουμε τα χάλια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χωριά θα αναπολούν την "χρυσή τετραετία του Χρυσάφη" με την οποία ήρθε η ανάπτυξη και η ακμή στα χωριά, ενώ τώρα άρχισε ήδη η παρακμή στα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.