Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Σωστός ο δήμαρχος

 


 

Τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφιπολης  επισκέφθηκε η υπουργός πολιτισμου κ Μενδωνη. Λίγο πριν φτάσει στην περιοχή έδωσε εντολή σε συνεργάτη της να ενημερώσει τον δήμαρχο της περιοχής κ Στέργιο Φραστανλή , οτι η υπουργός θα  επιθεωρήσει τις εργασίες στον Λόφο Καστα και αν ήθελε να την συναντήσει. Ο δήμαρχος ρώτησε γιατι  ενημερώθηκε την τελευταία στιγμη και η απάντηση ήταν οτι τους διέφυγε .

Όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε να συναντήσει την κ Μενδωνη .

Σωστός ο δήμαρχος , μήπως και η υπουργός την επόμενη φορά που θα έρθει στις Σερρες , αποφασίσει να σεβαστεί οτι υπάρχουν τοπικές αρχές τις όποιες οφείλει να ενημερώνει για την επίσκεψη της .Γιατι  και σήμερα και κατα το παρελθόν τις περισσοτερες φορές ήρθε αγνοώντας δημάρχους και λοιπούς .

ΥΓ : Βέβαια γιατι να ενημερώσει όταν γνωρίζει οτι κάποιοι θα τρέξουν έστω και απρόσκλητοι για να βγουν την σχετική φωτογραφία μαζί της

ΥΓ : Το μνημείο θα  ειναι επισκέψιμο το 2028 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.