Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Κοιτα να μαθαινεις : Αρχισαν να ¨¨τους γλεντάνε ¨¨ οι Σύμμαχοι

 


 

Κατεπειγουσα συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής Σερρών με θέμα την έγκριση και ψήφιση/διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024.

 Από την συνεδρίαση απείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας (Μισιρλης, Χρυσανθιδης και Χράπας )

Οι οποίοι με έγγραφο τους γνωστοποίησαν πως δεν θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση, καθώς την θεωρούν “αδικαιολόγητα κατεπείγουσα”.

Διπλό το δίκιο που έχουν. Αφού από την 1/1/2024 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή γνώριζαν ( ημερομηνία )πότε θα έπρεπε να διοργανωθούν οι εκδηλώσεις .Και η αρμόδια αντιδήμαρχος κ Παλαζη έχει και εμπειρία  ( ήταν στο τιμόνι στο ΚΕΔΗΣ 3.5 χρόνια ) .

Να μην θυμηθούμε το πολιτικό ¨¨Bullying ¨¨ που είχαν υποστεί οι Σύμμαχοι και ο τότε πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής κ Μισιρλης .Όταν προχωρούσαν σε παρόμοιες διαδικασίες

3 σχόλια:

  1. Ένα flash back, στην τετραετία Χρυσάφη θα ήταν χρήσιμη.
    Οι απευθείας αναθέσεις για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ήτα ο νόμος και όχι η εξαίρεση.
    Να μην πούμε για το πάρτι της τσικνοπέμπτης και της Καθαράς Δευτέρας.
    Κάνω λάθος Αλέξανδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νέα δημοτική αρχή της Μητλιαγκα πρέπει να βγάλει στη δημοσιότητα, πόσες κατεπείγουσες συνεδριάσεις έκανε η Οικονομική Επιτροπή του Χρυσάφη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας. Και δυστυχώς η κυρία Μητλιαγκα συμμετείχε σε όλες και συναινουσε στο 99% των αποφάσεων. Ο Χρυσάφης δυστυχώς θα πορευθει, χωρίς πολιτικό πολιτισμό, αλλά με εμπάθεια και εκδικητικοτητα, διότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την ήττα του. Πρέπει να καταλάβει όμως, ότι αποτελεί πλέον παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλες τις εκδηλώσεις αυτές ήταν η Παλάζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.