Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : 57.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

 

 




Με την διαδικασια των απευθείας αναθέσεων όπως γράψαμε ο δήμος Σερρών προχωρά στην διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων ,για τον λόγο αυτό σήμερα Τρίτη στις 14:05 συνεδριάζει
σε  Κατεπείγουσα δια ζώσης Συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 29.140,00€ με ΦΠΑ, για την έγκριση και ψήφιση/διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024».
ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 28.760,53€ με ΦΠΑ, για την προμήθεια/παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024»
Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω του περιορισμένου χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ανωτέρω εορταστικών εκδηλώσεων

6 σχόλια:

  1. Άς βγει τώρα ο γυμναστής που φώναζε και η Βαρβάρα σταματήστε τις αναθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτοι.
    Ανιματέρ τη μια μέρα παίρνει μεροκαματο 1300 ευρώ!!!!!!
    Κ Παλάζη εσείς θα πληρώσετε;;
    Μηπως οι Σερραιοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ακούγεται ότι θα αναλάβει ανάδοχος άνθρωπος άσχετος με τον τομέα των εκδηλώσεων,όταν υπάρχουν έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα αυτόν στην πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έδιναν τις 10000 στα σχολεία από αυτά, ξέρετε πόσους υπολογιστές θα έπαιρναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτα πράγματα από αυτό το συνονθύλευμα που αποκαλούνται Δημοτική αρχή.. δεν υπάρχουν λέμε... Τι άλλο θα δούμε το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.