Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Γαϊτανάκι απευθείας αναθέσεων για να προλάβουν τις Αποκριες

 


 

Με την διαδικασια των απευθείας αναθέσεων η δημοτική αρχή Σερρών τρέχει να προλάβει για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις της Αποκριάς, τα Κούλουμα και την συν διοργάνωση ( με πολιτιστικούς συλλόγους )εκδηλώσεων  σε χωριά και πόλη .

Αφού τονίσουμε οτι η διαδικασια ειναι απολύτως νόμιμη και προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ( μέχρι του ποσού των 40.000 ευρω αν δεν κάνουμε λάθος ) .

Δεν μπορουμε να μην παρατηρήσουμε οτι υπήρξε χαρακτηριστική καθυστέρηση στον σχεδιασμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων . Οπως και να θυμίσουμε οτι η προηγούμενη δημοτική αρχή των Συμμάχων είχε δεχθεί πολλές φορές κριτική γιατι ακολουθούσε την διαδικασια των απευθείας αναθέσεων για την διοργάνωση εκδηλώσεων

2 σχόλια:

  1. Φίλοι του Serresbomb, μάλλον δεν έχετε καλή μνήμη, διότι η Βαρβάρα ψήφιζε όλες τις απευθείας αναθέσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ρωτήστε και τον φίλο σας τον Μισιρλη να σας το διαβεβαιωσει, διότι πολλες φορές έχει τονίσει, ότι το 95% των αποφάσεων της τότε Οικονομικής Επιτροπής ήταν ομοφωνες. Η Βαρβάρα ήταν μέλος της τότε Οικονομικής Επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καμπάνα χτυπάει για τον έτερον Καπαδόκη της φωτογραφίες, που ασκούσε σκληρή κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή της Λουλουδούπολης...

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.