Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Είναι προτεραιότητα σας κ δήμαρχε ?????

 


 

 Η αξιοποίηση και ανάδειξη  του τουριστικού ακινήτου «Ιαματικές Πηγές Νιγρίτας»στα Θερμά ήταν ένα θέμα  προτεραιότητας από  τις προηγούμενες δύο δημοτικές αρχές. Η δημοτική αρχή της Αγνής Δουβιτσα ξεκινησε το 2016 τις πρώτες ενέργειες , κατάφερε να προχωρήσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό .Ενω επί δημοτικής αρχής Μασλαρινου υπογράφηκε η  Σύμβαση της απευθείας παραχώρησης του ακινήτου . Η οποία όμως για γραφειοκρατικούς λόγους δεν εγκρίθηκε .

Πλέον η νέα δημοτική αρχή καλείται να την ολοκληρώσει και να ξεκινήσει την ανάδειξη των ιαματικών πηγών που μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της περιοχής .Το ερώτημα ειναι αν αποτελεί προτεραιότητα της νέας δήμαρχου. Γιατι ως επικεφαλης της αντιπολίτευσης η ίδια και η παράταξη της δεν είχαν ξεκάθαρη θέση για το θέμα 

2 σχόλια:

  1. Μην βάζετε δύσκολα στην δήμαρχο,τον συγκυβερνούντα παπά και τους συνεργάτες τους. Αυτά είναι για άλλους. Σήμερα οι άρχοντες της Βισαλτίας, ασχολούνται με τον ποιον (πρώτο) αποτυχόντα υποψήφιο θα διορίσουν και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θοδωρή ωραίο σχόλιο έκανες.
    Σε πόνεσε πολύ τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.