Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππα : Συνάντηση δημάρχου με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ

 




Με τον Δήμαρχο Εμμ. Παπά Δημήτρη Νότα συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2/2024) στην έδρα του Δήμου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήρη Κοτσαμπά και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Σάββα Αραπτσίδη.
Η εθιμοτυπική συνάντηση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη ωφέλιμου διαλόγου, όσον αφορά στις προκλήσεις, στις προοπτικές ανάπτυξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και στη συνδικαλιστική οργάνωση στις επιμέρους δημοτικές ενότητες της σερραϊκής περιφέρειας, όπως επίσης και στον ρόλο που μπορεί να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Γιώργος Καββαθάς βρίσκεται στις Σέρρες με αφορμή την εκδήλωση που παραθέτει η ΟΕΒΕΣ Σερρών για τους αντιπροσώπους της και τους Προέδρους των Σωματείων της, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας το βράδυ της Δευτέρας (5/2/2024).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.