Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Βισαλτιας : Οι ανόητοι ¨¨καθάρισαν ¨¨ τον κάμπο

 




40 περίπου στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης έκαψε φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, στο Δημητρίτσι του Δήμου Βισαλτίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 12:30 στην περιοχή και αμέσως σήμανε συναγερμός, τόσο στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Νιγρίτας, όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δύο οχήματα από το κλιμάκιο της περιοχής και ένα όχημα απο την Υπηρεσία των Σερρών.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να σβήσουν την φωτιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

 

 

 

 https://infonews24.gr/

1 σχόλιο:

  1. -Μπράβο τους καί πάλι μπράβο στούς ανόητους. Ο μόνος και ασφαλής τρόπος νά καθαριστούν τά στουπωμένα κανάλια από τά μπιτόνια, τά χιλιάδες πεταμένα πλαστικά, τά ξερά καλάμια καί άλλα σκουπίδια. Ο κίνδυνος πλημμυρών στήν πεδιάδα τών Σερρών είναι ΠΑΝΤΟΤΕ υπαρκτός. Αφού ο ΓΟΕΒ καί τά ΤΟΕΒ οι υπηρεσιακοί παράγοντες καί άλλοι αρμόδιοι φορείς μάλλον κόβουν πίττες σέ χορούς καί συλλόγους. Τά υπόλοιπα ...άλλα λόγια λέτε βρέ παιδιά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.