Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς με το ΚΡΙ-ΚΡΙ

 


 

Η δημοτικη επιτροπη του δήμου Σερρών Εγκρίνει τη σύναψη ενδοδικαστικού συμβιβασμού με την Ανώνυμη Εταιρεία  “ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ”, για την αμετάκλητη επίλυση της διαφοράς που ανέκυψε μεταξύ αυτής και του Δήμου Σερρών,  με την οποία απαιτεί την πληρωμή της, για παραδόσεις γαλακτοκομικών προϊόντων κατόπιν παραγγελιών που έλαβε από εκπρόσωπο του Δήμου Σερρών, όπως διατείνεται στην αγωγή, συνολικού ποσού 2.969,59 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠ.Α., νομιμοτόκως.
Β. Την καταβολή στην ενάγουσα Ανώνυμη Εταιρεία  “ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ”,
συνολικού ποσού των 2.969,59 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή της, υπό τον όρο, ότι θα δηλώσει εγγράφως και ενυπόγραφα την παραίτησή της από την καταβολή των τόκων υπερημερίας, επιδικίας, κ.λ.π. και ότι ούτε έχει ούτε διατηρεί καμία άλλη αξίωση ή απαίτηση από οποιαδήποτε αιτία σχετική με την εν λόγω υπόθεση κατά του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχάσετε να δώσετε και τα 59 λεπτά και κατά τα λοιπά να τους κάνετε πάλι διαφήμιση με ωραίες φωτογραφίες.
    Στον εξωδικαστικό με τις φωτογραφίες του Μανδηλιώτη, δεν συμφώνησε η Επιτροπή...
    Εδώ δεν θα ψάξουμε, ποιος παρήγγειλε και χρωστάει τα γιαούρτια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.