Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η απορία της ημέρας : Ποιος ήταν δήμαρχος το 2023 ???

 


 

 Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ  η απόφαση της δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιαγκα για την

 Την παράταση ισχύος της προσωρινής διαταγής επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων κατόπιν
συζήτησης της υπόθεσης στις 26-2-2024 έως και την τελική έκδοση κι επίδοση της απόφασης, των
παρακάτω:

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 Βέβαια  η απόφαση χρήζει διόρθωσης γιατι αναγράφει ημερομηνία 26/2/2023 .Διάστημα κατά το οποίο η κ Μητλιαγκα δεν εκτελούσε χρέη δημάρχου


 

2 σχόλια:

  1. Περιμένω έστω και κάποιος να έχει τα κοτσια να μιλήσει για τα πρωτοφανή ψέματα της "Δημάρχου" η οποία μέσα στις γιορτές υποσχέθηκε άλλα στους συμβασιούχους και δέκα μέρες μετά έπραξε αλλά. Είχε και το θρασσοςστη κοπή βασιλόπιτας να μιλήσει για μπουλινγκ εναντίον εργαζομένων ενώ οι ίδια ξεχώρισε άμεσα υπαλλήλους σε Χρυσαφικους και δικούς της με πρωτοφανή εκδικητικότητα χωρίς κάποιον λόγο στηριζόμενη σε αμφιλεγόμενες απόψεις .
    Ευτυχώς πλησιάζει η εκδίκαση της ένστασης Χρυσάφη που απ' αυτά που διαρρέονται είναι θετική υπέρ της συμμαχίας. Ευτυχώς αυτό το συνονθύλευμα του Εντός γρήγορα θα αποτελεί παρελθόν. Οι άνθρωποι δεν έχουν όρεξη να ασκήσουν πολιτική. Ήρθαν με σκοπό να αλώσουν κάποιο κάστρο που υπάρχει μόνο στο μυαλό τους . Κρίμα Βαρβάρα. Δεν σε ψήφισα αλλά ήμουν ανοιχτός στο να σε συμπαθήσω. Έχεις πραγματικά το πιο παλαιοκομματικό μυαλό που έχω συναντήσει έως τώρα . Θέλαμε δήμαρχο. Όχι φερέφωνο του κάθε τυχάρπαστου πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ. Την έχασες την ευκαιρία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βαρβάρα δεν ήταν Δήμαρχος το 2023. Επίσης δεν θα είναι δήμαρχος ούτε το υπόλοιπο του 2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.