Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Μνημόνιο συνεργασίας με Δήμο Σερρών για την λειτουργία γραφείου πολεοδομίας

 




Υπογράφτηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Ηράκλειας με Δήμο Σερρών για την λειτουργία γραφείου πολεοδομίας .
 
Την Παρασκευή 2/2  στο δημαρχείο Σερρών υπογράφτηκε το μνημόνιο συνεργασίας για την λειτουργία πολεοδομίας για το Δήμο Ηράκλειας ,μεταξύ του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη και της Βαρβάρα Μητλιάγκα. 
 
Το συγκεκριμένο μνημόνιο λύνει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στους περιφερειακούς δήμους του Νομού μας οι οποίοι τους τελευταίους 15 περίπου μήνες είχα αδυναμία έκδοσης αδειών δόμησης . 
 
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η νέα δημοτική αρχή Σερρών σε συνεργασία με τους δημάρχους των περιφερειακών δήμων μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από 15μέρες ,περνά στη φάση επίλυσης του πολύ σοβαρού αυτού προβλήματος . 
 
Ο Δήμαρχος Ηράκλειας ευχαρίστησε την Δήμαρχο Σερρών για την άψογη συνεργασία, η οποία από την μεριά της ευχήθηκε ευρύτερες συνεργασίες των δήμων του Νομού ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους δημότες ,τέλος ευχαρίστησε και τον εντεταλμένο σύμβουλο Πουλιάκα Παύλο για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας. 
 
Να πούμε ότι ο δήμος Ηράκλειας είναι από τους πρώτους δήμους που υπογράφει το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.