Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Άφησαν απλήρωτο το ρεύμα 8 σχολείων

 





Χωρίς ρεύμα κινδυνεύουν να μείνουν 8 δημοτικά σχολεία στον δήμο Σιντικής. Ο δήμαρχος Γιώργος Τάτσιος δηλώνει πως ενημερώθηκε για τις οφειλές από τον Δ/ντη της ΔΕΔΔΗΕ πριν από λίγες ημέρες. 

Στην τραγική κατάσταση να γίνει διακοπή ρεύματος σε 8 σχολεία Α΄Βαθμιας  εκπαίδευσης  βρίσκεται ο δήμος Σιντικής. Όπως δηλώνει ο νέος δήμαρχος Γιώργος Τάτσιος  πριν δυο εβδομάδες ενημερώθηκε από τον Δ/ντη της ΔΕΔΔΗΕ κ. Δημήτρη Πολυμέρη για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ερωτώμενος για το αν τα σχολεία κινδυνεύουν να μείνουν και χωρίς νερό ο δήμαρχος απάντησε  ότι η δημοτική επιχείρηση δεν θα προβεί σε αυτή την κίνηση καθώς ο ίδιος θα φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα.

Ωστόσο ο κ. Τάτσιος  ανέφερε πως παρόμοιο πρόβλημα έχουν και οι σχολικές μονάδες Α΄Βαθμιας εκπαίδευσης με το πετρέλαιο θέρμανσης, κάνοντας λόγο για τραγικές καταστάσεις.

 Τέλος ο δήμαρχος πρόσθεσε πως πρόβλημα με τα καύσιμα και τη συντήρηση αντιμετωπίζουν και τα οχήματα του δήμου Σιντικής.


 https://epiloges.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.