Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : ¨¨Δεν παίζουν ¨¨ τον αντιδήμαρχο

 


 

 

  Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

Με το παιδικό τραγούδι << Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει. Γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.>>  ξεκινησε την αφήγηση του για τα τεκταινόμενα στην Λιμνουπολη .Όπως μου μετέφερε σε δήμο της Μυθικής χώρας μέλος της κυβέρνησης  ειναι ¨¨ξένο σώμα ¨¨ .Και οι συνάδελφοι δεν κανουν καμιά προσπάθεια για να το κρύψουν. Προσφάτως σε εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα μόλις ¨¨ το μαύρο προβατο ¨¨  επιχείρησε να προσεγγίσει ομήγυρη συναδέλφων  μελών του κυβερνητικού σχήματος. Αυτοί  χωρις να κρατήσουν ουτε τα προσχήματα διέλυσαν ¨¨το πηγαδακι ¨¨ που είχαν στήσει.

Βέβαια ο σμπίρος συμπλήρωσε με νόημα οτι δεν ξέρουν με τι έχουν μπλέξει. Καθως ο αυτοδιοικητικος είναι ¨¨σκληρόπετσος και κατι τέτοιες συμπεριφορές ούτε καν τον αγγίζουν

Αυτά για να μην ελπίζουν  οι υπόλοιποι  οτι ¨¨θα τον σκάσουν ¨¨ και θα αποχωρήσει απο το κυβερνητικό σχήμα 

Αυτούς τους έχει για πρωινό

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

 

Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει. Γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.

1 σχόλιο:

  1. Ρε αφήστε τα αυτά μπήκαν 200 Σερραίοι στον ΟΣΕ και έμεινα εγώ απ' έξω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.