Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Επιμελητήριο Σερρών : Η χρυσή λίρα και τα 24.300 για έρευνα και αυτοπροβολή

 




Ποιος βάζει εν έτη 2024 χρυσή λίρα (φλουρί) στην βασιλόπιτα;;; Μα φυσικά το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο έδωσε 494,94€ για την αγορά Χρυσής λίρας για την κοπή της Βασιλόπιτας !!!

Βέβαια, δεν το …έκρυψαν, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΒΕΣ, για την κοπή της βασιλόπιτας κάνει λόγο για… φλουρί, αλλά υποθέσαμε (όπως όλοι) πως θα είναι η… πλαστική απομίμηση που ως είθισται βάζουν όλοι στις βασιλόπιτες… ΦΕΥ!!!  (ήρθε η… ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να μας επαναφέρει στον κόσμο του ΕΒΕΣ)

ΕΒΕΣ Χρυσή Λίρα 2024 02 19 103424

Και «Ωραίες» δράσεις («business» που λέμε στο χωριό) διαπιστώνεται ότι κάνει το ΕΒΕΣ, ανάμεσα στα πολλά, που είχαν σαν αποτέλεσμα χρόνια τώρα ο νομός Σερρών να είναι ο πάτος του βαρελιού που λέγεται Ελλάδα.

Με την ανατολή του νέου χρόνου ξεχωρίσαμε δύο «δράσεις» που προφανώς στοχεύουν στο να ξεκολλήσουμε από τον πάτο του… παραπάνω βαρελιού (Ετσι δεν είναι κ.Μαλλιαρά;;;)

ΔΡΑΣΗ 1η: Δίνουμε 15.000 € για… ∆ΙΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΈΡΕΥΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ∆Ο 2014 – 2020»

ΕΒΕΣ διαχειριση ερευνας n

Αν δεν κάνουμε λάθος αυτό… με μια ερώτηση στο κρατικό αρμόδιο φορέα οφείλει να σου στείλει τα στοιχεία,… ΤΖΑΜΠΑ, ως φορέας που είναι το ΕΒΕΣ!!!

ΔΡΑΣΗ 2η: 9.300€ για ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ∆ΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ∆ΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2024.

ΕΒΕΣ 2024 02 19 100855

Εμεις πάντως όσο κατά τα άλλα τοπικά ενημερωτικά site (που ως επι το πλείστον διαβάζονται από τους Σερραίους μέλη του ΕΒΕΣ), απ’όσο γνωρίζουμε, προβάλουμε χωρίς αντίτιμο  τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Για την Ιστορία πάντως Τυχεροί της εκδήλωσης της βασιλόπιτας (30/1/2024) αναδείχθηκαν ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Γιώργος Μήχος και ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης,  στους οποίους «έπεσε» το φλουρί της βασιλόπιτας.

Δεν μάθαμε αν το …πριόνισαν για να το μοιραστούν, αν και από τις φωτογραφίες που έδωσε το ΕΒΕΣ στην δημοσιότητα, φαίνεται πως ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης … «βολεύτηκε» (;;;) με μια έκδοση πολυτελούς λευκώματος, ενώ ο κ. Μήχος πήρε το φλουρί!!!   

 

 https://www.anexartitos.gr/

 

2 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα...μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε πάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τραγικο ειναι οτι παρα τα οσα του προσαπτουν, το οτι ο νομός βουλιαζει κλπ, το αυτακι του δεν ιδρωνει, νομιζει κιολας οτι μας δουλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.