Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Φιλανθρωπικός αγώνας από την Siris Basketball Academy

 




Κοπή βασιλόπιτας Ελληνικού Ερυθρού Σερρών και ανακοίνωση φιλανθρωπικού αγώνα από την Siris Basketball Academy

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία πολύ κόσμου και των Αρχών του Νομού μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Elpida Resort & SPA.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Παραρτήματος Σερρών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ενώ η Πρόεδρος  Θεοδωρίδου Μαρία, ανέλυσε τον σκοπό και τις δράσεις του.

 Η ομάδα του KAOΣ – SIRIS 2021 εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Δρ. Θάνο Μηλούση, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της στήριξης που προσφέρουν αφιλοκερδώς οι Σερραιίοι Ερυθροσταυρίτες καλύπτοντας υγιειονομικά τους εντός αγώνες που δίνουν οι αθλητές της ομάδας, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο ιατρός της ομάδας ανακοίνωσε στην κ. Θεοδωρίδου ότι την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, 75χρονη επετειακή “Παγκόσμια Ημέρα Υγείας”, η Siris Basketball Academy, θα οργανώσει και φέτος στο ιδιόκτητο Basketball Airdome έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα με τη συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους για την έμπρακτη στήριξη του Σερραϊκού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Σερρών.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.