Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Νοσοκομείο Σερρών: Mειώθηκαν τα περιστατικά εισαγωγών και η προσέλευση στα ΤΕΠ

 


 

 

 Τα αυξημένα περιστατικά εισαγωγών και προσέλευσης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Σερρών σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Πεγίδη έχουν μειωθεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών. 

 Κρατάει άμυνα το ΓΝΣ  σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Πεγίδη καθώς έχουν μειωθεί τα αυξημένα περιστατικά εισαγωγών αλλά και προσέλευσης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενείς από covid , γρίπη και άλλες λοιμώξεις. Υπήρξαν ημέρες όπου χρειάστηκε να γίνουν 83 εισαγωγές ασθενών. Ευτυχώς όμως το κύμα αυτό ανακόπηκε και εχθές 7 Ιανουαρίου2024 γίνανε μόνο 19.

 Σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ η μάσκα κατά την είσοδο των ασθενών και των συνοδών σε αυτό έχει επιστρέψει. 

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

 https://epiloges.tv

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.