Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : Ολοκλήρωση της δράσης τουριστικής προβολής - Φιλοξενία φωτογράφων – instagrammers

 

 
 
 
 
Επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης τουριστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών: «Φιλοξενία φωτογράφων – instagrammers στον Νομό Σερρών #serresfamtrip2023».
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, κατά τη διάρκεια της οποίας επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι και instagrammers φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν σε κάποια από τα ομορφότερα σημεία του νομού μας. Οι εν λόγω φωτογράφοι κατά τη φιλοξενία τους, καθώς και μετά την αποχώρησή τους από τον όμορφο τόπο μας, έκαναν αναρτήσεις (posts) και ιστορίες (stories) στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παραχώρησαν επίσης στο Γραφείο Τουρισμού της ΠΕ Σερρών ικανό αριθμό φωτογραφιών τους, για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (@experience.serres), καθώς και σε αφιερώματα, έντυπα και εκθέσεις τουρισμού (ήδη έχουν γίνει δύο αφιερώματα στην εν λόγω δράση και στην τουριστική προβολή του νομού μας στα περιοδικά PHOTO NET (www.nexusmedia.gr) – Αθήνα – και ΜΕΤΑ Magazino – Σέρρες).
Οι φωτογράφοι που συμμετείχαν στο εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) ήταν οι: Δημήτρης Αραμπατζής, Νίκος Γεωργιάδης, Ουρανία Κωστοπούλου, Μενέλαος Μελετζής, Άννα Σαρίκα, Γιώργος Σουμελίδης και Γιώργος Χριστούλας, ενώ κάποιες από τις υπέροχες φωτογραφίες τους που είναι πλέον στη διάθεση του Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ακολουθούν παρακάτω.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φωτογράφους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποτυπώνοντας μοναδικά τις ομορφιές μας μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.