Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : ¨¨Στράβωσε ¨¨ ...ο δήμαρχος

 


 

 Παρακολουθήσαμε στο δελτίο Ειδήσεων του Τηλεοπτικού σταθμού  Τηλε- Επιλογές ( βράδυ 19-1-2024) να φιλοξενείται και να μιλά για το θέμα της σύσκεψης για την διαδημοτική συνεργασία, στα θέματα πολεοδομίας, που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στο δημαρχείο Σερρών , ο δήμαρχος Ηράκλειας Κ. Κοτσακιαχίδης.

Στη ροή της συνέντευξης αναφέρθηκε η ΔΕΥΑΗ και ο συνάδελφος Γ. Καπετάνιος σχολίασε ότι η ΔΕΥΑΗ αποτέλεσε αντικείμενο έντονης συζήτησης και αντιπαράθεσης επί πολλά χρόνια.

Τότε είδαμε τον  δήμαρχο Ηράκλειας, ενοχλημένο, να λέει ότι απόψε συζητάμε μία ευχάριστη εξέλιξη γιατί θίγουμε αυτό το θέμα.

Στην επιμονή του Γ. Καπετάνιου ότι το θέμα απασχόλησε έντονα τον Δήμο και υπάρχουν και σχετικά πορίσματα, ο Κ. Κοτσακιαχίδης θέλησε στην αρχή να ξεφύγει με κάποιες δικολαβικές απαντήσεις ότι για το 2016 δεν υπάρχει έλλειμμα, υποχρεωθείς, στη συνέχεια, να παραδεχτεί ότι υπάρχει έλλειμμα για τα επόμενα χρόνια και το ζήτημα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δήλωσε στη διάθεση του τηλεοπτικού σταθμού, μία άλλη φορά που θα υπάρχει άνεση χρόνου, να πει τις απόψεις του για το θέμα σε απάντηση των όσων δηλώνει επ’ αυτού η παράταξη Κουτσάκη.

Να προσέχουμε, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι όταν συνομιλούμε με τον Κ. Κοτσακιαχίδη – να μην κάνουμε ενοχλητικές ερωτήσεις και να αποφεύγουμε τα δυσάρεστα για αυτόν θέματα.

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.