Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής ο Ευάγγελος Τσιώτας

 


 

 

 

Με  απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου .Στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών , παραμένει ο Τσιώτας Ευάγγελος.Ο οποίος στις κρίσεις των αστυνομικών διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την προεδρία του αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του Σώματος Πασχάλη Συριτούδη και Γεώργιου Μιχαλόπουλου.Κρίθηκε προακτέος στον βαθμό του ταξιάρχου

1 σχόλιο:

  1. Μετά από πολλά χρόνια, η νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε να τοποθετήσει και πάλι έναν Ταξίαρχο ως Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, γεγονός που δείχνει ότι εκτιμά το μέγεθος, την γεωγραφική θέση και τα υπηρεσιακά προβλήματα του Νομού μας.
    Η προαγωγή δε του Ευάγγελου Τσιώτα σε Ταξίαρχο και η εδώ περαιτέρω παραμονή του ως Αστυνομικού Διευθυντή, ενός ικανότατου και έμπειρου Αξιωματικού, είναι ευτύχημα και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών, την προστασία των πολιτών και την πάταξη της εγκληματικότητας.
    Να του ευχηθούμε συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.