Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Βαγγέλης Παπαμιχάλης :Άμεση κάλυψη όλων κενών Οργανικών θέσεων των ιατρών του νοσοκομείου

 




Οι ελλείψεις των Ιατρών σε πολλές ειδικότητες αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο συνεχίζει να παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Σερρών κ.Βαγγέλη Παπαμιχάλη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με τις ελλείψεις των Ιατρών και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Όπως τονίζει έχει καλυφθεί το 55% των Οργανικών θέσεων, οι Προκηρύξεις γίνονται με πολύ αργές διαδικασίες και η μόνη λύση είναι να υπάρξουν μαζικές ανοιχτές προκηρύξεις ώστε να καλυφθούν όλες οι ειδικότητες που χρειάζονται στο Νοσοκομείο.Παράλληλα τονίζει πως θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα Γιατροί και από άλλες πόλεις να έρχονται και να εργάζονται στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας. Όσο αφορά το πρόβλημα της Ουρολογικής που έκλεισε πρόσφατα, δεν γίνεται καμία απολύτως κίνηση πρόσθεσε αλλά και όλες οι κλινικές έχουν προβλήματα.

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

 https://epiloges.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.