Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Σύριζα Σερρών : Θα παραμεινουν μέχρι το τέλος ???

 


 

 Αρκετά τα στελέχη που αποχώρησαν από την Σερραικη Συριζαιικη πολυκατοικία. Κάποιοι εξ αυτών προσχώρησαν ήδη στο κόμμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και κάποιοι αναμένουν τις εξελίξεις για να δουν τι θα πράξουν. Οι δύο πρώην βουλευτές του κόμματος Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Καρπουχτσης  παρέμειναν στο κόμμα .Προς έκπληξη κάποιων .Γιατι για τον κ Αβραμάκη ακουγόταν από το καλοκαίρι οτι ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του από το κόμμα .Μάλιστα οι φήμες έκαναν λόγο για επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ . Για τον κ Καρπουχτση που στήριξε την υποψηφιοτητα της κ Αχτσιογλου ήταν έκπληξη οτι δεν την ακολουθησε στο νέο κομμα .

Βεβαια το ερώτημα ειναι αν οι δυο πρώην βουλευτές του κόμματος θα παραμείνουν μέχρι τέλους στον Συριζα .Γιατι ακούγεται οτι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ειναι αυτό που θα κρίνει την παραμονή τους ή οχι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.