Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Βράβευση των παιδιών εκπαιδευτικών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ

 




Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών «Ο Εμ. Παπάς» βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Philippos Xenia και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης π.Ευάγγελος, οι βουλευτές Σερρών Κ. Καραμανλής, Τ. Χατζηβασιλείου και Θ. Λεονταρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π. Σπυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Κείσογλου, οι διευθυντές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών, Ι. Καραβασίλης και Δ. Σωτηριάδης και πλήθος αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του τόπου μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών καθώς επίσης και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Η χορωδία των μαθητών και μαθητριών των 7ου και 18ου Δημ. Σχολ. Σερρών «πλημμύρισε» την αίθουσα με γιορτινές μελωδίες, ενώ οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου παρουσίασαν χριστουγεννιάτικες χορογραφίες. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τόσο τους μαθητές όσο και τις εκπαιδευτικούς τους, κα Σισμάνη Πόπη και κα Σιδερά Ζωή.

Στην συνέχεια, ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες.
Το ΔΣ του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και εύχεται στους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία, με σύνεση και επιτυχίες στην κατάκτηση των στόχων τους.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.