Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Δυναμικό ξεκίνημα των αθλητών και αθλητριών του ΟΦΚΑ στον κλειστό στίβο

 


 

 Με εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές μας! Η αρχή έγινε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Κλειστό των Αμπελοκήπων σε Ημερίδα ενταγμένη στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΙΚΗΣ, 1ος στη Σφαιροβολία Ανδρών με επίδοση διεθνούς επιπέδου & ατομικό ρεκόρ 18.26μ που τον εδραιώνει στους καλύτερους Έλληνες Σφαιροβόλους!
ΟΦΚΑ Σέρρες - Δυναμικό ξεκίνημα στον κλειστό στίβο
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΜΤΣΙΟΣ, 1ος στα 60 εμπ Ανδρών με τη μεγάλη επίδοση 7.90, ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ από τους Μεσογειακούς Αγώνες 2023 όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πιστοποίησε ότι μαζί με τον Κώστα Δουβαλίδη είναι οι δυο καλύτεροι Έλληνες εμποδιστές.
ΟΦΚΑ Σέρρες - Δυναμικό ξεκίνημα στον κλειστό στίβο
Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΝΝΙΚΗΣ, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως ένας από τους Κορυφαίους Έλληνες Αθλητές 2023, ήταν 2ος στο άλμα σε Ύψος Ανδρών (1ος Έλληνας) με επίδοση-ατομικό ρεκόρ Κλειστού Στίβου 2.00 μ!
ΟΦΚΑ Σέρρες - Δυναμικό ξεκίνημα στον κλειστό στίβο
Η 16 χρονη ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο Άλμα σε μήκος με 5.69!
Η ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ ΜΑΡΘΑ που μεταγράφηκε πρόσφατα από την Ολυμπιάδα Χίου, 1η θέση και νέο ατομικό ρεκόρ 8.60 στα 60μ με εμπόδια Γυναικών!
Ο δεκαθλητής μας ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2ος στα 60 μ με εμπόδια με ατομικό ρεκόρ 8.32 και με άλμα 3.90 στο άλμα επί κοντώ!
ΟΦΚΑ Σέρρες - Δυναμικό ξεκίνημα στον κλειστό στίβο
Στους ίδιους αγώνες και στο άλμα σε ύψος συμμετείχαν ο πρωταθλητής μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΓΛΟΥ, καθοδηγητής πλέον των μικρών αθλητών και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, 2ος Πανελληνιονίκης Κ18 το 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.