Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια διαδικασια - παρωδια

 




Ειδική συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2022 .Στην παγωμένη αίθουσα των ΑΣΤΕΡΙΩΝ  λοιπόν ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης έκανε μετα από 13 μήνες τον απολογισμό  της θητείας του για το έτος 2022 .Ο αριθμός αυτών που παραβρέθηκαν ήταν γυρω στους 40 . 35 δημοτικούς συμβούλους έχουμε και αν προσθέσουμε και τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων καταλαβαίνετε οτι  δεν έδωσαν το παρόν ούτε οι μισοί .Από δημότες που υποτιθεται οτι για αυτούς γίνεται ο απολογισμός ζήτημα να ήταν καμιά δεκαριά. Το γράψαμε και πέρσι και πρόπερσι ειναι μια διαδικασια που έχει εξελιχθεί σε παρωδία .Ή πρέπει να καταργηθεί ή να αναζητηθεί άλλος τροπος

Για την ιστορια να σας πούμε οτι τον Ιανουάριο του 2025 τον απολογισμό  θα τον κάνει και πάλι ο κ Χρυσαφης γιατι θα αφορά το έτος 2023 .


 

 

 

φωτο εδημεριδα : ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.