Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : ¨¨Στα κρυφά ¨¨ συνάντηση Τζιτζικωστα - Μητλιαγκα παρουσία Σπυρόπουλου

 




 Με αφορμή την «εύγλωττη» επίσκεψη του επικεφαλής του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου στη νέα δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, η τελευταία, θέλοντας να εξισορροπήσει τις εντυπώσεις, έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε, ήδη, με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα. Τον επισκέφτηκε στο γραφείο του συνοδευόμενη, όπως είπε, από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Π. Σπυρόπουλο.

Δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση για τη επίσκεψη αυτή, την οποία μαθαίνουμε παρεμπιπτόντως από την κυρία δήμαρχο με τον τρόπο που αναφέρουμε.

Έτσι, με καθυστέρηση έστω,  πληροφορούμαστε μια συνάντηση στην οποία, για κάποιους λόγους, δεν δόθηκε δημοσιότητα.

Με αφορμή, πάντως, διάφορα γεγονότα αλλά και την τελευταία επίσκεψη Παπαστεργίου, μπορεί να παρατηρήσει κανείς πόση βασιμότητα είχαν οι προεκλογικές διακηρύξεις περί ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης. Πριν περάσει ένας μήνας, σε όλα τα επίπεδα, η αχρωματοψία δίνει τη θέση της  στον εμφανή κομματικό χρωματισμό.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/ 

1 σχόλιο:

  1. Βλακωδες άρθρο. Με ποιους θα συνεργαστεί η δημοτική αρχή? Με τους Ανουνάκι ? Με την περιφέρεια βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.