Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Στον δρόμο της πολιτικής μετάλλαξης οι Σύμμαχοι ?????

 


 

Στα έδρανα της αντιπολίτευσης οι Σύμμαχοι και θα πρέπει να περιμένουν 5 χρόνια προκείμενου να προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς για την ήττα τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου . Δεν ξέρουμε αν υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα πορευτούν σε αυτά τα πέντε χρόνια. Πάντως οι μέχρι τώρα επιλογές δείχνουν ή  να μην έχουν ξεπεράσει το σοκ της ήττας  ή συνειδητά υπάρχει η απόφαση για μια πολιτική και ιδεολογική μετάλλαξη της παράταξης .

Η επιλογη των τριών προσώπων ( Μισιρλης , Χραπας , Χρυσανθιδης )που θα τους εκπροσωπουν στην δημοτικη επιτροπη.Η οποια έχει περισσοτερες αρμοδιοτητες ακομη και από το δημοτικό συμβούλιο . Θέτει το ερώτημα αν ειναι ενδεικτικη των προθέσεων του επικεφαλης

Οι δυο από τους τρεις ( Χραπας , Χρυσανθιδης ) δεν προέρχονται από την Συμμαχία , αλλά προσχώρησαν τον τελευταίο χρόνο . 

Και οι τρεις ( Μισιρλης , Χράπας , Χρυσανθιδης ) δεν προέρχονται από τον χώρο της γαλάζιας πολυκατοικίας

Ο χρόνος θα δείξει πως έχουν αποφασίσει να πορευτουν

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συντακτα, χρονια πολλά!
    Καλή χρονια!
    Μένω σε άσπρη οικοδομή στα ΣΕΡΡΑΣ εδώ και πολλά χρονια.
    Έχω όμως εξαιρετικούς φίλους που διαμένουν στη γαλάζια πολυκατοικία.
    Σπύρος Μισιρλής
    Σύμμαχος από τη γέννηση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επέλεξε αυτούς που θεωρεί πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Ο Σπύρος της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ο Χραπας και ο Χρυσανθιδης γνώστες και ανακατωστρες.Δλδ θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους οι ΕΝΤΟΣ στην επιτροπή. Ετοιμαστείτε για επικές συγκρούσεις με τον πρόεδρο Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.