Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημερας : Καλές οι προθέσεις αλλά χρειάζονται και αποφάσεις

 


 

 Τέσσερις μέρες που ανέλαβαν οι νέοι δήμαρχοι τα καθήκοντα τους και αν ειναι πολύ πολύ νωρίς. Θα αναμένουμε να δούμε ποιοι και ποιες θα υλοποιήσουν τα οσα υποσχέθηκαν .Γιατι καλές οι προεκλογικές προθέσεις.Αλλά χρειάζονται και αποφάσεις για να γίνουν πράξεις .

Γιατι όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος κάποιοι που υποσχόταν οτι θα σπάσουν πολλά αυγά. Μόλις αναλάβουν τα καθήκοντα τους .Αντι να τα σπάσουν ¨¨άρχισαν να τα κλωσσαν娨 φοβούμενοι μην γίνει καμιά στραβή και σπάσουν κατά λάθος


2 σχόλια:

  1. Λογικό. Δεν έχουν όλοι την φερεγγυότητα του Χρυσάφη που έκανε πράξη όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Σας αφήνω τώρα γιατί πάω με τον γιό μου στο EDEN PROJECT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα πάντως στο Δίκτυο η Βαιδου και η Ναβαλη είπαν πως η πρώτη πολιτική απόφαση της βαρβαρας ήταν μια παράνομη ημιαργία στους υπαλλήλους την Τρίτη 2 Ιανουαρίου. Αν ισχύει όντως δεν ξεκίνησε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.