Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : Επίσκεψη ¨¨αστραπή ¨¨ του Απόστολου Τζιτζικώστα

 


 

Στις Σερρες βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο λόγος της ολιγόωρης παραμονής του στην πόλη των Σερρών . Ήταν ο  ετήσιος χορός που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου υπάλληλων  της Π.Ε. Σερρών στον οποίο παραβρέθηκε συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυροπουλο

2 σχόλια:

  1. Ο Τζιτζι μόνον για τέτοια είναι. Δυστυχώς αυτό είναι το αποτέλεσμα, όταν για τρεις τετραετίες δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο περιφερειακός στη Θεσ/νικη και το μποτιλιάρισμα για τα νοσοκομεία είναι τραγικό. Ο Τζιτζικώστας ακούει ? ή αποφεύγει ? Η κατάσταση χάλια και ενόψει καλοκαιριού για τη Χαλκιδική θα είναι δρόμος πρός αποφυγή. Η Χαλκιδική θα έχει μεγάλο πρόβλημα φέτος το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.