Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Οδηγός αγροτικών κινητοποιήσεων

 


 

Στερούνται ουσίας και περιεχομένου οι  αγροτικές κινητοποιήσεις στις Σέρρες σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Γιάντσιο .Ο οποίος  καταθέτει την δική του πρόταση για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν οι Σερραιοι αγροτοσυνδικαλιστες

Διαβαστε

Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια. Δίκαιος και ο αγώνας τους. Τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
 
Όμως θα πρέπει οι κινητοποιήσεις τους να είναι ποιο στοχευμένες με ουσία και περιεχόμενο. Δεν μπορεί να τους υποδεικνύουν πχ η αστυνομία πως θα κάνουν τις κοινοποιήσεις τους. 
 
Τους βάλανε στην πόλη μέσα διότι τους ελέγχουν και δεν υπάρχουν επιπτώσεις για την κυβέρνηση που εφαρμόζει σκληρά μέτρα. Οι δε συνδικαλιστές τους είναι ο "δούρειος ίππος" των βουλευτικών γραφείων για να ελέγχουν τις κινητοποιήσεις.
 
Προτείνω: τα αιτήματα τους να μπουν σε ένα ψήφισμα και να ζητήσουν να τα υπογράψουν πρώτα απ όλα οι βουλευτές της Κυβέρνησης για να δουν αυτούς που ψηφίζουν που τους γράφουν!! 
 
Και να πάμε όλοι μαζί να κλείσουμε κάνα δρόμο μπας και κερδίσουν τίποτα, γιατί.με τα τρακτέρ στην πόλη, το μόνο κέρδος θα είναι για τα καφέ και τις ταβέρνες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.