Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Η επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και η «γεμάτη» ατζέντα Κασσελάκη

 


 

 

Σε ένα παιχνίδισμα της πολιτικής συγκυρίας στην Αθήνα, ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτούν, σε κάθε περίπτωση, οι προσεχείς συναντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη στην Κωνσταντινούπολη.

Συνάντηση την Κυριακή το μεσημέρι θα έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, σε ένα «γεμάτο» διήμερο, 6-7 Ιανουαρίου, συναντήσεων και επαφών κατά την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Εκτός από τις επαφές με Κωνσταντινουπολίτες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη θερμή σχέση. Η πρόθεση για επίσκεψη Κασσελάκη στο Φανάρι για τα Θεοφάνεια, λένε οι πληροφορίες, πως εκδηλώθηκε στην συνάντηση που είχαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα στη «Μεγάλη Βρεταννία» λίγο μετά την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Χ.

 https://www.ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.