Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Για όλα ευθύνονται τα υπόγεια ρεματα

 


 

Ένας από τους λόγους που καθυστέρησε ο διαγωνισμός για την μελέτη για το νέο κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας ήταν οτι  εκ των υστέρων διαπιστώθηκε  οτι στην περιοχή που θα κατασκευαστεί το κολυμβητήριο υπάρχει υπόγειο ρέμα .Σήμερα μάθαμε  δια στόματος του αντιδημάρχου κ Αθανασίου Γάτσιου . Οτι ο λόγος που η ανάπλαση της πλατείας Ειρήνης ( στην περιοχή των πρώην σφαγείων ) δεν έγινε γιατι και εκεί διαπιστώθηκε εκ των υστέρων οτι υπάρχει υπόγειο ρέμα.

Σκέψου μου είπε ο σμπίρος τα ρέματα να ήταν στην επιφάνεια και να χρειαζόταν να γίνουν και γέφυρες ( βλέπε ρέμα κοιλάδας Αγίων Αναργύρων τι έγινε με τις πεζογέφυρες )

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απραξία και την ανικανότητα του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΡΙΑ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΣΤΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.