Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Δικηγορικος σύλλογος Σερρών : Στηρίζουμε τα δίκαια και εύλογα αιτήματα των αγροτών

 


 

 

Το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών συνήλθε σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Παναγιώτη Καρίπογλου, και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών στηρίζει τα δίκαια και εύλογα αιτήματα των αγροτών του νομού μας, οι οποίοι σε αντίξοες συνθήκες και χωρίς την αναγκαία υποστήριξη από την Πολιτεία, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την πρωτογενή παραγωγή στον τόπο μας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δίνουν ζωή στα δεκάδες χωριά των Σερρών, που κατά τα άλλα έχουν ερημώσει.
Ο νομός Σερρών, τελευταίος σε όλους τους οικονομικούς και δημογραφικούς δείκτες, έχει ανάγκη ιδιαίτερης στήριξης και γενναίων φορολογικών - και όχι μόνο - κινήτρων για να μπορέσει να ορθοποδήσει. Η προστασία και η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής αποτελεί το πρώτο βήμα προς το σκοπό αυτό.
Καλούμε την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα να εγκύψουν στα προβλήματα των Σερραίων αγροτών προκειμένου να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες λύσεις και απαντήσεις.
Καλούμε όλους τους Φορείς του τόπου μας να συμπαρασταθούν έμπρακτα στα δίκαια αιτήματα των αγροτών μας.
Το παρόν ψήφισμα να διανεμηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και στους Βουλευτές. 
 
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Γ. Καρίπογλου Κωνσταντίνος Δάγκος

1 σχόλιο:

  1. Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς...
    Διαβάζοντας αυτό, θυμήθηκα μια άλλη πρόσφατη ανακοίνωση επαγγελματικού Συλλόγου.
    Η σφοδρότητα της ανακοίνωσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, κατά των μη κρατικών-μη κερδοσκοπικών ΑΕΙ δημιούργησε αρχικά σημαντικά ερωτήματα στο υπουργείο Παιδείας και ανησύχησε τον υπουργό, καθώς δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να αντιμετωπίσεις επικοινωνιακά κοτζάμ Σύλλογο Ιδιοκτητών Ταξί και μάλιστα Ηρακλείου, αλλά η θερμή συμπαράσταση στο μεταρρυθμιστικό έργο του υπουργείου από τον Σύλλογο Εκδοροσφαγέων Καρδίτσας και τον Σύλλογο Πρωινής Τσιπροκατάνυξης Σοφάδων αποκατέστησε τις διαταραγμένες ισορροπίες και πλέον το ματς έχει πάει στο 2-1 με ανατροπή!
    https://www.lykavitos.gr/news/opinion/h-maxi-tou-pierrakaki-gia-ta-mi-kratika-aei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.