Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο πρόεδρος ¨¨άδειασε ¨¨ τους Συμμάχους

 


 

 

 Συνέχεια στο θέμα με το πρόβλημα  που υπάρχει στο σύστημα θέρμανσης του δημοτικου θεάτρου . Το οποίο έθεσε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου η παράταξη της Συμμαχίας. Στο ΔΙΚΤΥΟ στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Σάββας Ριζος ο οποίος ανέφερε οτι το πρόβλημα υπάρχει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του θεάτρου. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά την διάρκεια της θητείας του έστειλε σχετικό έγγραφο στην τεχνική υπηρεσία του δήμου ζητώντας να υπάρξουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα.

Βέβαια η τοποθέτηση του κ Ρίζου εκθέτει ακομη περισσότερο τον επικεφαλης της παράταξης του κ Χρυσάφη. Ο οποίος χθες έψεξε την νέα πρόεδρο γιατι ο χώρος ήταν παγωμένος .Να μην έχεις λύσει το πρόβλημα 4 χρόνια και να ζητάς και τα ρέστα από τον επόμενο γιατι δεν το έλυσε σε 15 μέρες ...... παρα ειναι τραβηγμένο 

1 σχόλιο:

  1. Πάλι τα κορδόνια του πάτησε ο Αλέκος... Τον έδωσε στεγνά ο πρόεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.