Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : 2.191 ψηφοδέλτια στο ¨¨στόχαστρ﨨 ..... της Συμμαχίας

 


 

Η ώρα της αλήθειας σήμερα για την τύχη της ένστασης των Συμμάχων κατά του αποτελέσματος των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου .    Αφού συνεδρίασε το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών αποδεχόμενο προς συζήτηση την ένσταση της παράταξης  του Αλέξανδρου Χρυσάφη και της  αντένστασης της παράταξης της Βαρβάρας Μητλιάγκα

 Την ένσταση της Συμμαχίας υπογράφουν οι κ.κ. Αβδελάς, Γάτσιος Ι., Γκεντσούδη, Γκότσης, Ηλιοπούλου, Μερετούδης, Μπουρβάνης, Ρίζος, Σιμιτας, Τσιλιακούδης, Χράπας )

Οι οποίοι ζητούν την ακύρωση 851 ψηφοδελτίων τα οποία όπως υποστηρίζουν ήταν ροζ απόχρωσης και παραβιάζουν την μυστικότητα της ψηφοφορίας. Επίσης υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 1.181 ψηφοδέλτια «λευκής απόχρωσης» τα οποία υποστηρίζουν ότι διακινήθηκαν προς εκλογικά τμήματα με το σκεπτικό προφανώς ότι αν το δικαστήριο θεωρήσει νόμιμη την απόχρωση «ροζ» θα πρέπει να βγάλει άκυρα τα… «λευκής απόχρωσης».

 Επίσης ζητούν να κριθούν ως άκυρα 146 ψηφοδέλτια της παράταξης ΕΝΤΟΣ

τα οποία  υποστηρίζουν πως φέρουν μη επιτρεπτά σημάδια και θα πρέπει να ακυρωθούν. Τέλος υποστηρίζουν πως 13 ψηφοδέλτια της Συμμαχίας Σερραίων κρίθηκαν εσφαλμένα ως άκυρα.

Την ένσταση των Συμμάχων συνέταξε ο  Καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρος Αθηνών Χαράλαμπος Χρυσανθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.