Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών :Kαι αναρωτιέστε γιατι χάσατε

 


 

 

Με αφορμή την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου στην κοιλάδα Αγίων Αναργυρων ( μετά από 4 μήνες )  .Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιος με δελτιο τύπου αφού πρώτα ευχαριστεί, όλους αυτούς, που είτε ήταν υποχρέωση τους, εκ της θέσεως που κατέχουν, είτε πληρώθηκαν  για να κάνουν εργασίες, στο τέλος… θυμάται να ζητήσει και μια  συγνώμη από όλους όσους ταλαιπωρήθηκαν.

ΥΓ: Και αναρωτιούνται ακομη στην Συμμαχία γιατι έχασαν τις εκλογές και  (ειδικά  ) γιατι  η πόλη τους τιμώρησε ¨¨πολύ σκληρά ¨¨ στην κάλπη 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 

Ως πρόεδρος του Ν.Π. ΟΠΑΚΛΠΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους όσους συνετέλεσαν στην επίλυση των  μεγάλων και έκτακτων προβλημάτων που προέκυψαν  το τελευταίο διάστημα στο δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και σήμερα πλέον έλαβε την νόμιμη άδεια λειτουργίας του  και επαναλειτουργεί.


Αυτοί οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα  με την συμβολή τους για την επίλυση των προβλημάτων  ήταν ο  Δήμαρχος Σερρών  κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Σπυρόπουλος Παναγιώτης,  οι εταιρείες ΔΟΜΟΚΑΤ, ΚΤΙΡΙΟΝ , ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΑΡΟΥΣΗΣ Γ., ο Ο.Φ.Κ ,  ο πρόεδρος και  έφορος του ΜΓΣ. Πανσερραικός κκ. Παναγιώτου Αν. και   Γκράτζιος Ζ. , ο πολιτικός μηχανικός κ. Ζώης Κυπαρίσσης, ο Ηλεκτρολόγο μηχανολόγος κ. Ανδρικάκης Π. ο  Ηλεκτρολόγος και μέλος του Δ.Σ. κ. Καρακολίδης Παναγιώτης, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών, η Δ\νση υγείας της Περιφερειακής ενότητας Σερρών, η επιτροπή  του άρθρου 56Γτου Ν. 2725\1999  δια του Πρόεδρο της κ. Χορταρά Χ. και το προσωπικό του Ν.Π.

Ιδιαίτερα  όμως θέλω να ευχαριστήσω τον  άμεσο συνεργάτη μου  Αντιπρόεδρο  του Δ.Σ και Αντιδήμαρχο κ. Χρυσανθίδη Β. που τα δύο αυτά  τα χρόνια της Προεδρίας μου   ήταν δίπλα μου και με βοήθησε να ανταποκριθώ όσο  το δυνατόν καλύτερα στο  δύσκολο έργο  που μου ανέθεσε ο κ. Δήμαρχος.

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω μια συγνώμη από όλους τους χρήστες (αθλητικούς συλλόγους , κοινό κλπ) του δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών που το στερήθηκαν όλο αυτό το διάστημα και υπέστησαν μια μεγάλη ταλαιπωρία , όμως ήταν ένα θέμα το οποίο δεν μπορούσε να προβλεφθεί και να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Με κάθε εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.

ΓΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.