Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Θιασώτρια του EDEN PROJECT SERRES η νεα δήμαρχος ???

 


 

 Ενα από τα πρώτα έργα που είχε ανακοινώσει η απερχόμενη δημοτική αρχή του δήμου Σερρών ήταν η κατασκευή Πάρκου Τεχνολογίας, Πολιτισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Δήμο Σερρών (EDEN PROJECT SERRES

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του  2021, ο δήμαρχος κ Χρυσάφης στην  περιβόητη τηλεοπτική συνέντευξη στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο», ειχε ανακοινώσει :

«…το 8ο EDEN Project θα γίνει στις Σέρρες, έχουμε ήδη υπογράψει με τους Άγγλους, έχουμε ήδη προχωρήσει και αυτό έχει μπει σε μια κατάσταση υλοποίησης».

 Μετά από ένα χρόνο τον Ιούλιο του 2022  επισκέφθηκαν τις Σέρρες οι «Άγγλοι» υπεύθυνοι ανάπτυξης του EDEN Project άλλα εκτός από ένα δελτίο τύπου του δήμου Σερρών .Δεν υπήρξε περαιτέρω πληροφόρηση για το έργο .

Το πόσο κόστισε στον Σερραιο δημότη όλο αυτό το έργο που δεν ειναι καν μακέτα δεν το γνωρίζουμε .Και λέμε κόστισε γιατι ο κ Χρυσαφης στην συνέντευξη του στον οικονομικό ταχυδρόμο  ειχε πει οτι  << κάνουμε τις μελέτες σκοπιμότητας για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα του ποσού της συνολικής επένδυσης, της αρχικής εκτίμησης και τις πιθανές μορφές χρηματοδότησης του ποσού της επένδυσης>> .

Ακούγεται οτι η νεα δήμαρχος κ Μητλιάγκα ειναι θιασώτης του έργου και θα συνεχίσει απο κει που σταμάτησαν οι προηγούμενοι . 

Ομως καλο θα ειναι ( αν ισχυει οτι θα συνεχισει το εργο )

1.  να κάνει και ένα ταμείο για το τι έγινε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια . Πόσα χρήματα ξοδευτήκαν και γιατι το έργο έμεινε στο σημείο μηδέν .

2.Και  να πει στους Σερραιους τι θα κοστίσει στον δήμο και ποιο το κέρδος για την πόλη από την υλοποίηση του  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.