Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Η υπενθυμιση της ημέρας : Οι πρόεδροι των χωριών δεν είναι υπάλληλοι των δημάρχων

 


 

 

 Πρώτη μάζωξη των προέδρων και των τοπικών συμβούλων του δήμου Σιντικης συγκαλεί ο νέος δήμαρχος Σιντικης κ Γιώργος Τάτσιος για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου .

Μονο που προκύπτουν μια σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο που επέλεξε να συγκαλέσει την σύσκεψη και το ύφος που έχει γράφει το μήνυμα που απέστειλε .

1. Όταν με την θεσμική σου ιδιότητα ( δήμαρχος ) συγκαλείς σε σύσκεψη τους εκπρόσωπους των θεσμικών οργάνων ( τοπικά συμβούλια ). Αυτό δεν γίνεται με sms ή μήνυμα με χρήση μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Αλλά με έγγραφο του δήμου με σφραγίδα και υπογραφή

2.Ως τόπος συνάντησης δεν επελέγη η έδρα του δήμου ( το Σιδηρόκαστρο ) αλλά το Πετριτσι

3. Το ύφος του μηνύματος δημιουργεί προβληματισμό σε όσους το έλαβαν .Οι φράσεις ¨¨θα δοθούν οδηγίες ¨¨ .....¨¨¨καθορισμός αρμοδιοτήτων ¨¨ .... ¨¨¨να μην λείπει κανείς ¨¨¨.

Όπως σημειώνουν πρόεδροι χωριών ( με πολλά χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση )  χρησιμοποιούνται όταν απευθύνεσαι σε υπαλλήλους  και οχι σε αιρετούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών .



 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.