Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Να κρατήσουμε μικρο καλάθι ????

 


 

Με την φράση Σερρες ξεκινάμε έκλεισε την ομιλία της η νέα δήμαρχος Σερρών Βαρβαρα Μητλιάγκα κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023.

Την επόμενη μέρα ακούγοντας την στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελενη Μωραιτη για το ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Αναρωτηθήκαμε πότε θα υλοποιηθεί το Σερρες ξεκινάμε .

Η κ Μητλιάγκα απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τις προτεραιότητες της ως δημάρχου. .Καθως με μια αναφορά οτι όλα υπάρχουν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα προσπέρασε την ερώτηση .

Οποτε δεν ακούσαμε πότε :

1. Θα μεταφερθεί η έδρα του δήμου στο κτήριο της νομαρχιας

2. Πως και πότε θα ξεκινήσει η κατασκευη νέου γηπέδου .Και θα αρχίσει η ανάπλαση του κεντρικού πάρκου της πόλης

3. Και πότε θα υλοποιηθεί η δέσμευση για το πάρκο πολιτισμου στον πρώην στρατόπεδο Παπαλουκα 

Στην διάρκειας κοντά μιας ώρας συνέντευξη ακούσαμε πολλές γενικόλογες τοποθετήσεις με τις γνωστές ¨¨κλισέ εκφράσεις ¨¨ , νέο ήθος , νέο ύφος , αλλαγή συμπεριφοράς κ.λ.π .Και ακομη περισσοτερες δικαιολογίες  ( δυσκολίες και προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τις καταργήσεις των νομικών προσώπων ) οι οποίες μας προδιαθέτουν ( μακάρι να διαψευστούμε ) οτι τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο θα πρέπει να κρατήσουμε μικρο καλάθι .Σε οτι αφορά τις προσδοκίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.