Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Οι σύντροφοι έκαναν το ¨΄χατήρι ¨¨ στο Λευτέρη Αβραμάκη

 


 

 Μάζωξη είχαμε στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία. Καθως όσοι απέμειναν εκ των στελεχών ( μετά τις τελευταιες αποχωρήσεις ) συνεδρίασαν προκειμένου να συμπληρώσουν το κομματικό όργανο και να εκλέξουν νεο συντονιστή .Στην θέση του αποχωρήσαντος Μιχάλη Καρτερου . 

Την θέση του οποίου καταλαμβάνει η κ Ιορδανα Σαββίδου .

Όμως μέχρι να φτάσουν να συμφωνήσουν στο πρόσωπο της πρώην υποψήφιας βουλευτού. Είχαμε πολύ συζήτηση και πολλές υποψηφιότητες που ¨¨ακυρώθηκαν ¨΄ .Την αιτία αναζητήστε την στα στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην βουλευτή κ Αβραμακη .Και τα οποία μόλις ακουγόταν το όνομα ενός στελέχους το οποίο δεν είχε στηρίξει την βουλευτικη  υποψηφιότητα του κ Αβραμάκη αντιδρούσαν  .

Με δεδομενο οτι η θητεια του οργανου είναι βραχυβια .Μέχρι το συνεδριο .Πήθος ήταν  ο αριθμος των στελεχων που αποφάσισαν να ¨¨κανουν πίσω ¨΄ και να αφήσουν να γίνει το ¨¨χατήρι ¨¨ του πρωην βουλευτη.

Μεταθέτοντας τον χρόνο της σύγκρουσης μαζί του .Όταν την ερχόμενη άνοιξη θα γίνουν ανοιχτές διαδικασίες για την εκλογή των μελών του κομματικού οργάνου

1 σχόλιο:

  1. ".Μέχρι το συνεδριο .", αγκομαχητά. Λες και ακούς τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα.
    Χαρά στο κουράγιο σου, να είναι και δυσλεκτικός και πολυγραφότατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.