Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Ήρθε η ώρα να στηριχθεί έμπρακτα ο Ορφέας

 


 

Κειμενο : Μαρια Ναβαλη

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε ΟΛΟΙ τον ΟΡΦΕΑ μας! ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Το Cityzen διοργανώνει Gala Χριστουγεννιάτικο, υπέροχο δείπνο με τέσσερα πιάτα και κρασί, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις εργασίες επισκευής του ιστορικού κτηρίου του Ορφέα. Το κτήριο είναι η ιστορία μας, η ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα, η ιστορία του πολιτισμού στις Σέρρες. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι την Τετάρτη το βράδυ στο Cityzen, όπου θα απολαύσουμε εξαιρετικό φαγητό, κρασί, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον καταπληκτικά στολισμένο χώρο του.
Ο όμιλος Ορφέας Σερρών περιμένει τη συμμετοχή όλων μας. Κρατήστε θέση και θα περάσουμε υπέροχα!!!
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Pιa τον Ορφέα μας Ορφέας... ζωντανή ιστορία των Σερρών To Cityzen σας προσκαλεί στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala Δείπνο Τετάρτη 13 Φεκεμβρίον 2023 στις 20:00 Τιμή πρόσκλησης: 5Οευρώ (περιλαμβάνει δείπνο με 4 πιάτα και κρασί) Όλα τα έσοδα θαδιατεθούν στον ΟΡΦΕΑΣ Σερρών για τις εργασίες επισκευής του ιστορικού κτηρίου του Ορφέα. ው ΟΜΙΛΟΣ 'ΟΡΦΕΑΣ" ΣΕΡΡΩΝ ΕΤΟΣ ΣΙΔΡΥΣΕΩΣ 1905 wine_barrestaurant είτγζεν ΑκρόποληΣεραν ሀλ። 2321066188"

3 σχόλια:

  1. Πρώτα είναι ακριβή η πρόσκληση για τα σημερινά δεδομένα.
    Ισούται με δύο μεροκάματα.
    Δεύτερο, έστω ότι πηγαίνουν 4
    300 άτομα.
    Αν αφαιρεθεί το ποσό που θα πάρει ο κατάστημα που διοργανώνει το γκαλά και θα είναι ας πούμε 20€
    Τότε μιλάμε για ένα ποσό 9000€, αν βγάλουμε και την εφορία, τότε μιλάμε για 7000€.
    Ντροπιαστικό ποσό που θα έπρεπε να βρεθεί ως χορηγία από τις μεγάλες μονάδες που υπάρχουν υπάρχουν στην πόλη.
    Πολύ φασαρία για το τίποτα.
    Πλην όμως κάποιοι επωφελούνται, και κάνουν φιγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ενημέρωση σου .Το ποσο των 50 ευρω που αντιστοιχει στην προσκληση θα το παρει ολο ο Ομιλος Ορφεα .Το κατάστημα δεν παιρνει ουτε σεντς από την προσκληση και καλύπτει εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα ( αγορά υλικων , κρασιων αμοιβες προσωπικου ).Για να μην προσθέσουμε τα διαφυγοντα κέρδη καθως το κατάστημα στην ουσια θα ειναι κλειστο το βράδυ της Τετάρτης .Επομενως το CITYZEN ειναι ο μεγαλος χορηγος στην προσπάθεια του ΟΡΦΕΑ

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.