Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα συνοριακά φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα

 




Τα συνοριακά φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εν όψει της έλευσης του νέου έτους.

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκαν στο Ρούπελ ο Συνταγμάταρχης-Διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού κ. Αδάμ Σαρρής και ο Διοικητής του 567 Μηχανοποιημένου Τάγματος Πεζικού κ. Χρήστος Δήμου.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη φυλάκια Ρούπελ και ΠρομαχώναΟ κ. Σπυρόπουλος αντάλλαξε ευχές με τους στρατευμένους νέους, οι οποίοι του έψαλαν τα κάλαντα, ενώ εις ανάμνηση της επίσκεψής του στο φυλάκιο του Ρούπελ του προσέφεραν αναμνηστικό μετάλλιο και αντίγραφο του πρώτου βιβλίου που εκδόθηκε από το Γ΄ Σώμα Στρατού με την περιληπτική ιστορία των Οχυρών Γραμμής Μεταξά.Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.