Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Κάλαντα από τη Φιλαρμονική και την μπάντα της Αστυνομίας σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο ( Βίντεο

 





Κάλαντα από τη Φιλαρμονική μπάντα της ΚΕΔΗΣ και τη νεοσύστατη μπάντα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο.

Όπως κάθε χρόνο παραμονή των Χριστουγέννων, η μπάντα της Φιλαρμονικής παιάνισε τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης διατηρώντας ζωντανό το έθιμο και σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

 

Ως είθισται κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η μπάντα επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Για πρώτη φορά φέτος, η νεοσύστατη μπάντα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών έψαλλε τα κάλαντα στο ιστορικό Διοικητήριο των Σερρών, με τον Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει ενθουσιασμένος τόσο για την πρωτοβουλία των Σερραίων Αστυνομικών, όσο και για το μουσικό αποτέλεσμα.

 


 

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.