Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Οι καλικάντζαροι στη Βουλή και οι «πύλες της κολάσεως»

 




Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι γιατρός - ένα το «κρατούμενο». Είναι και εκλεγμένος βουλευτής της Νίκης - δυο τα «κρατούμενα». Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και (μας) «προειδοποίησε» πως τώρα που έρχονται οι άγιες μέρες «ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως» και «βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού». Μίλησε, δηλαδή, για τους καλικάντζαρους, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τα «απύλωτα στόματα που ξερνούν δηλητήριο», εννοώντας τα ΜΜΕ.

Ο γιατρός-βουλευτής αφού πρώτα σημείωσε πως θα μιλήσει για ένα άσχετο θέμα στην παρέμβαση του είπε: «Στις άγιες αυτές ημέρες, αγαπητοί μου, που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός γιατρός που εφημέρευα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, και οι άλλοι συνάδελφοι θα συμφωνήσουν μαζί μου, βλέπαμε και ακούγαμε τα χειρότερα, τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες, οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε ξέρετε και «το ξύλο της χρονιάς»».

Και συνέχισε: «Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς μας και οι παππούδες μας, μας έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους λέγανε μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός ο Χριστόδουλος θα έλεγε ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», εννοώντας πως τα απύλωτα στόματα είναι τα ΜΜΕ.

Advertisement

Ελληνικό Κοινοβούλιο, παραμονές του 2024…

Χ. 

https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.