Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων από τον Άγιο Χριστοφορο

 


 

 

Με την  φωταγώγηση της πλατείας του Αγίου Χριστοφόρου ξεκινησαν οι εορταστικες εκδηλωσεις των Χριστουγέννων στον δήμο Νέας Ζίχνης

Διαβάστε το μήνυμα του δημάρχου Παντελή Μπόζη

 
 Βρεθήκαμε στη φωταγώγηση της πλατείας του Αγίου Χριστοφόρου σε μια όμορφη εκδήλωση, η οποία σηματοδότησε και την αρχή των εορταστικών εκδηλώσεων, για το Δήμο Νέας Ζίχνης, ενόψει των Χριστουγέννων.
✨Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Χαράλαμπος", στον Πρόεδρο του Αγίου Χριστοφόρου και φυσικά στους εθελοντές, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, όπου η παρουσία του κόσμου ήταν ομολογουμένως συγκινητική.
✨Η φάτνη, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μικρούς και μεγάλους, η ζεστή σοκολάτα και το κρασί, τα γλυκά και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό, συνέθεσαν μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα...
✨Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.