Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Εξορισαν τον Σερευχούλη

 


 

Εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση του τεράστιου Αρκούδου «Σερευχούλη», από την Δημοτική Αρχή, στην Πλατεία Εμπορίου. Αρχικά ο Αρκούδος πρόπερσι (όταν αγοράστηκε, εναντι του ποσού των 32.000€ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το κόστος του) τοποθετήθηκε έμπροσθεν του Δημαρχείου.

Τότε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης έκανε μέχρι και αποκαλυπτήρια και μίλησε για … «τοπόσημο», με τον να … ταυτίζει τον αρκούδο με τις Σέρρες!!!

Αρκουδος 1525

Βέβαια τότε αποκαλύφθηκε πως τον ίδιο «αρκούδο» είχαν επιλέξει και άλλοι καμιά 25αρια Δήμοι στην χώρα οπότε… πάπαλα το “τοπόσημο”.

Πέρυσι ο Αρκούδος μεταφέρθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας δίπλα στο Χριστουγενιάτικο Δένδρο, στον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων, οπότε το λες και… «αναβάθμιση»

Αρκούδος 2023 12 11 17 11 00

Φέτος όμως με ποιο σκεπτικό ο «Σερευχούλης» τοποθετήθηκε στην Πλατεία Εμπορίου, που… «παραδοσιακά» είναι ο φτωχός συγγενής των εκδηλώσεων, αφού δεν την προτιμά ο κόσμος. Ισως η Δημοτική Αρχή να θέλει να την αναβαθμίσει γι’αυτό και βάζει το… «πουλέν» της εκεί, μπας και πάρει χρώμα…

 https://www.anexartitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανείς; Για τα 32k; Για το τοπόσημο; Για τις φιέστες; Πόσο καημένος είσαι ρε Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.